Uncategorized

SUPER INFLUENCER:

Το 4ο επεισόδιο της σειράς έρχεται στις 02 Σεπτεμβρίου και είναι αφιερωμένο στον γνωστό TikToker Ηλία Γκότση

 

Το τέταρτο επεισόδιο του ΑΝΤ1+ Original, SUPER INFLUENCER, έρχεται στην πλατφόρμα ANT1+ στις 2 Σεπτεμβρίου με έναν από τους πιο δημοφιλείς TikTokers στην Ελλάδα, που χαρίζει στο κοινό του άφθονες στιγμές γέλιου, τον Ηλία Γκότση.

Ξεκίνησε να ασχολείται ενεργά με τα social media τα τελευταία 2 χρόνια, έχοντας καταφέρει να έχει πάνω από μισό εκατομμύριο followers στο TikTok και συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες. Τα videos του είναι χαρακτηριστικά δείγματα του απεριόριστου χιούμορ του. Ο ίδιος θεωρεί ότι αυτό είναι και το μεγάλο του ατού, πάνω στο οποίο στηρίζεται και ο λογαριασμός του στο TikTok. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι οι αναρτήσεις του γίνονται viral συγκεντρώνοντας χιλιάδες views & likes.

Παράλληλα, ο SUPER INFLUENCER είναι γνωστός και ως personal trainer με δικό του γυμναστήριο, το οποίο λειτουργεί μαζί με τον αδελφό του. Όπως υποστηρίζει, η βάση του είναι η γυμναστική, αλλά αναγνωρίζει ότι η ενασχόλησή του με τα social media του έχει αποφέρει αναγνωρισιμότητα κι επιπλέον απολαβές. Στα άμεσα επαγγελματικά του σχέδια είναι και ένα νέο γυμναστήριο. Κατά την επίσκεψή του, μάλιστα, σε έναν υποψήφιο χώρο, καταγράφονται on camera πολλά απρόοπτα!

Ακόμη, παραδέχεται ότι δεν μπορεί να εκφράσει εύκολα τα συναισθήματά του. Γι΄ αυτό γράφει στίχους που μιλάνε για τον έρωτα χωρίς να χρησιμοποιεί τη λέξη «σ’ αγαπώ», ενώ αποκαλύπτει ότι τον ελκύουν οι δυναμικές γυναίκες που στέκονται μόνες τους στα πόδια τους όπως η μητέρα του, που την έχει ως πρότυπο. Στο επεισόδιο, το κοινό τον βλέπει σε στούντιο ηχογράφησης, όπου ηχογραφείται ένα κομμάτι σε δικούς του στίχους, που μιλάει για έναν πληγωμένο έρωτα.

Η καλλιτεχνική του φύση, όμως, δεν περιορίζεται στους στίχους, καθώς του αρέσει να καταπιάνεται με τη ζωγραφική, προσπαθώντας όσο μπορεί να ακολουθήσει τα χνάρια του παππού του που ήταν μαθητής του σπουδαίου Έλληνα ζωγράφου, Γιάννη Τσαρούχη. Η κάμερα, μάλιστα, τον ακολουθεί την ώρα που ζωγραφίζει στο ατελιέ του και ζητάει τη γνώμη του παππού του για τα έργα του.

Στο επεισόδιο, o Ηλίας «παρασύρει» την παρέα του στο γυμναστήριό του για να γυρίσουν όλοι μαζί ένα TikTok video, αποκαλύπτοντας μερικά αποκλειστικά backstage πλάνα από το πώς γυρίζει τα video του. Το ίδιο συμβαίνει και με την αδερφή του στο σπίτι. Σε αντίθεση με τον Ηλία, τα αδέρφια του δεν είναι φανατικοί των social media, αλλά δεν μπορούν να του χαλάσουν χατήρι.

Ένα επεισόδιο εμπνευσμένο από το μοναδικό χιούμορ του αγαπημένου Tik Toker Ηλία Γκότση, το οποίο ξετυλίγει την καλλιτεχνική του φύση, αλλά και την fitness του πλευρά, διαθέσιμο αποκλειστικά στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+, κάνοντας εγγραφή στο antennaplus.gr με 14 ημέρες δωρεάν δοκιμή.

 


 

Σχετικά με το ΑΝΤ1+

To ANT1+ είναι η streaming πλατφόρμα του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, ο οποίος, αξιοποιώντας τη διεθνή εμπειρία και τεχνογνωσία του, επεκτείνει την παρουσία του στον χώρο των ΟΤΤ (Over The Top) υπηρεσιών, σε Ελλάδα και Κύπρο. Το ANT1+ περιλαμβάνει τα ΑΝΤ1+ Originals, τις μεγαλύτερες πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές, καθώς και ελληνικές ταινίες σε πρώτη προβολή, μια σημαντική συλλογή από δημοφιλείς ξένες σειρές σε αποκλειστική προβολή, ταινίες μεγάλων studio του εξωτερικού, πλούσιο παιδικό περιεχόμενο, ντοκιμαντέρ, Live συναυλίες, αλλά και αγαπημένες σειρές και εκπομπές του ΑΝΤ1 ΤV. Στόχος της συνδρομητικής πλατφόρμας είναι να δημιουργεί και να προσφέρει διαρκώς νέο, πρωτότυπο, ελληνικό περιεχόμενο με γνώμονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ελληνικού κοινού. Η πρόσβαση στο ΑΝΤ1+ είναι διαθέσιμη από Smart TV, κινητά τηλέφωνα και tablet (Android & iOS) μέσω της εφαρμογής ΑΝΤ1+, καθώς και από υπολογιστή μέσα από τον ιστότοπο antennaplus.gr.

 


 

Σχετικά με την Antenna Studios

Η Antenna Studios, η εταιρεία παραγωγής και διανομής περιεχομένου του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, παράγει περισσότερες από 2.500 ώρες τηλεοπτικού προγράμματος τον χρόνο και, στο πλαίσιο της δραστηριότητάς της, περιλαμβάνεται και η «ΑΝΤ1 Σχολή Σεναρίου», η πρώτη σχολή σεναρίου στην Ελλάδα. H Antenna Studios αποτελεί βασικό πυλώνα στη δημιουργία των ΑΝΤ1+ Originals, το πρωτότυπο ελληνικό περιεχόμενο που προβάλλεται αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+, τη streaming πλατφόρμα του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Στόχος της Αntenna Studios είναι να δημιουργεί περιεχόμενο που εμπλουτίζει το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 TV με κορυφαίες σειρές και εκπομπές, ενώ έχει διανείμει διεθνώς 8.500 ώρες ελληνικών δραματικών σειρών. , Με γνώμονα την αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για υψηλής ποιότητας πρωτότυπο περιεχόμενο με ελληνικό χαρακτήρα, η Antenna Studios συνάπτει διεθνείς και εγχώριες συνεργασίες συμπαραγωγής και διανομής περιεχομένου με δημιουργούς και παράγωγους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 


Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment