Η ταυτότητά μας

Το ΑΝΤ1+ ήρθε, και η διασκέδαση αλλάζει για πάντα! Το ΑΝΤ1+ προσφέρει, αποκλειστικά στους συνδρομητές του, πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές υψηλής ποιότητας και κορυφαίο ξένο περιεχόμενο, που επιλέγονται με γνώμονα τις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού.

Στη νέα ελληνική streaming πλατφόρμα, μπορείτε να απολαύσετε τις πρωτότυπες ελληνικές σειρές ΑΝΤ1+ Originals και να εξερευνήσετε μια μεγάλη συλλογή με ταινίες και σειρές από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, διαθέσιμες σε αποκλειστική ή πρώτη προβολή, αλλά και κλασικούς, αγαπημένους και βραβευμένους τίτλους.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στους συνδρομητές μας ευέλικτη και εξατομικευμένη εμπειρία θέασης, ώστε να μπορείτε να επιλέγετε αυτό που θέλετε να παρακολουθήσετε, οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή, μέσα από αποκλειστικό περιεχόμενο που ανανεώνεται συνεχώς.

Γιατί το ΑΝΤ1+ έχει πάντα παραπάνω!

Όμιλος ANTENNA

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ είναι ένας κορυφαίος πολυεθνικός οργανισμός media, περιεχομένου, ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, και διατηρεί ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο διεθνών media assets σε διάφορες πλατφόρμες (Τηλεόραση, ΟΤΤ, Ραδιόφωνο, Ψηφιακά Μέσα, Μουσική, Εκδόσεις και Εκπαίδευση) σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και Αυστραλία. Ο Όμιλος ANTENNA  επένδυσε στις εταιρίες Facebook, Twitter και Spotify από τα πρώτα τους χρόνια.  Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ κατέχει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο επενδύσεων σε media, που περιλαμβάνουν την επενδυτική τράπεζα και fund,Raine Group, τον μεγαλύτερο όμιλο media για νέους στον κόσμο, Vice Media, την εμβληματική εταιρία τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών στο Hollywood, Imagine Entertainment, καθώς και 31 κανάλια και 3 συνδρομητικές ψηφιακές πλατφόρμες.  Με ένα παγκόσμιο κοινό που ξεπερνάει τα 150 εκατομμύρια, ο  Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ συνεχίζει να επεκτείνεται σε νέες αγορές, νέες τεχνολογίες και media.