Uncategorized

SUPER INFLUENCER:

Το 6ο επεισόδιο έρχεται από τις 16 Σεπτεμβρίου και είναι αφιερωμένο σε μία από τις πιο δημοφιλείς Ελληνίδες Influencers,

τη Dat Lilly

 

Το έκτο και τελευταίο επεισόδιο του premium ντοκιμαντέρ reality, SUPER INFLUENCER, έρχεται στο ANT1+ από τις 16 Σεπτεμβρίου και ακολουθεί την ανατρεπτική ζωή της επιτυχημένης influencer Dat Lilly, η οποία έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, με περισσότερους από 1 εκατομμύριο πιστούς followers σε TikTok, Instagram & YouTube.

Τα social media σε συνδυασμό με την αυθεντικότητά της, της άλλαξαν τη ζωή. Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν πριν από 6 χρόνια, όταν είδε για πρώτη φορά τη διεθνούς φήμης YouTuber Lilly Singh, εμπνεύστηκε και αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της περιεχόμενο. Έτσι, κατάφερε να εξελιχθεί σε μια persona με ξεχωριστό χιούμορ, που δεν φοβάται να αυτοσαρκαστεί και που τα videos της στο YouTube βρίσκονται συχνά πολύ υψηλά στις τάσεις με τα πιο δημοφιλή στη χώρα. Ακόμη, οι εμφανίσεις της στα events προκαλούν φρενίτιδα, αφού το κοινό ακολουθεί κάθε της βήμα. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι έχει κερδίσει και το βραβείο “Viral Hero” στα MAD VMA 2022.

Παράλληλα, η Dat Lilly αναφέρεται στο ρόλο της ως παρουσιάστρια, αλλά και στην αγάπη που έχει για τη μουσική, καθώς της χαρίζει ξεχωριστές εμπειρίες, με πιο πρόσφατη την εμφάνισή της ως DJ στο Waterboom Festival 2022.

Στο επεισόδιο, μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της, αλλά και προσωπικά βιώματα από τα παιδικά της χρόνια και τη ζωή της σε ίδρυμα. Συστήνει τον άνθρωπο που μπήκε στη ζωή της μετά τον χωρισμό της από τον Dee, αποκαλύπτοντας ότι δεν υπάρχουν ταμπέλες στη σεξουαλικότητα. Η καλή της φίλη, Natasha Kay, μιλάει για τη φάση που περνάει τώρα η Dat Lilly και τη σχέση της με την LGTBQ κοινότητα.

Το κοινό την παρακολουθεί βήμα-βήμα στη διαδικασία δημιουργίας περιεχομένου για ένα Instagram giveaway, σε συνεργασία με τη Δήμητρα Κατσαφάδου, ενώ αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για τον σχεδιαστή που επιμελήθηκε το outfit της στα MAD VMA 2022. Τέλος, βλέπουμε αποκλειστικά backstage πλάνα από το business meeting της με τον Βαγγέλη Νάκη για το Waterboom Festival 2023 και από το video με τον Fipsterr για το κανάλι του, όπου απαντούν σε τολμηρές ερωτήσεις.

Η SUPER INFLUENCER Dat Lilly, αποκαλύπτεται χωρίς «φίλτρα», μιλώντας ανοιχτά για άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Το επεισόδιο είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+, κάνοντας εγγραφή στο antennaplus.gr με 14 ημέρες δωρεάν δοκιμή.

 


 

Σχετικά με το ΑΝΤ1+

To ANT1+ είναι η streaming πλατφόρμα του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, ο οποίος, αξιοποιώντας τη διεθνή εμπειρία και τεχνογνωσία του, επεκτείνει την παρουσία του στον χώρο των ΟΤΤ (Over The Top) υπηρεσιών, σε Ελλάδα και Κύπρο. Το ANT1+ περιλαμβάνει τα ΑΝΤ1+ Originals, τις μεγαλύτερες πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές, καθώς και ελληνικές ταινίες σε πρώτη προβολή, μια σημαντική συλλογή από δημοφιλείς ξένες σειρές σε αποκλειστική προβολή, ταινίες μεγάλων studio του εξωτερικού, πλούσιο παιδικό περιεχόμενο, ντοκιμαντέρ, Live συναυλίες, αλλά και αγαπημένες σειρές και εκπομπές του ΑΝΤ1 ΤV. Στόχος της συνδρομητικής πλατφόρμας είναι να δημιουργεί και να προσφέρει διαρκώς νέο, πρωτότυπο, ελληνικό περιεχόμενο με γνώμονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ελληνικού κοινού. Η πρόσβαση στο ΑΝΤ1+ είναι διαθέσιμη από Smart TV, κινητά τηλέφωνα και tablet (Android & iOS) μέσω της εφαρμογής ΑΝΤ1+, καθώς και από υπολογιστή μέσα από τον ιστότοπο antennaplus.gr.

 


 

Σχετικά με την Antenna Studios

Η Antenna Studios, η εταιρεία παραγωγής και διανομής περιεχομένου του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, παράγει περισσότερες από 2.500 ώρες τηλεοπτικού προγράμματος τον χρόνο και, στο πλαίσιο της δραστηριότητάς της, περιλαμβάνεται και η «ΑΝΤ1 Σχολή Σεναρίου», η πρώτη σχολή σεναρίου στην Ελλάδα. H Antenna Studios αποτελεί βασικό πυλώνα στη δημιουργία των ΑΝΤ1+ Originals, το πρωτότυπο ελληνικό περιεχόμενο που προβάλλεται αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+, τη streaming πλατφόρμα του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Στόχος της Αntenna Studios είναι να δημιουργεί περιεχόμενο που εμπλουτίζει το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 TV με κορυφαίες σειρές και εκπομπές, ενώ έχει διανείμει διεθνώς 8.500 ώρες ελληνικών δραματικών σειρών. Με γνώμονα την αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για υψηλής ποιότητας πρωτότυπο περιεχόμενο με ελληνικό χαρακτήρα, η Antenna Studios συνάπτει διεθνείς και εγχώριες συνεργασίες συμπαραγωγής και διανομής περιεχομένου με δημιουργούς και παράγωγους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 


Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment