Uncategorized

SUPER INFLUENCER: Το 3o επεισόδιο του ντοκιμαντέρ reality έρχεται από τις 19 Αυγούστου «με άρωμα Ελλάδας» και είναι αφιερωμένο στην εικαστικό Χριστιάννα Οικονόμου

 

Το τρίτο επεισόδιο του SUPER INFLUENCER έρχεται στο ΑΝΤ1+ από τις 19 Αυγούστου κι ακολουθεί τη ζωή και την πορεία της Χριστιάννας Οικονόμου. Ρομαντική και αυθεντική, η Χριστιάννα άφησε το Λονδίνο και μια πολλά υποσχόμενη καριέρα για να ακολουθήσει το όνειρό της στις Μικρές Κυκλάδες και να αφοσιωθεί στην αγάπη της για τη θάλασσα και τα ελληνικά νησιά. Κατάφερε να δημιουργήσει το δικό της ξεχωριστό brand και να το επικοινωνεί καθημερινά μέσα από τα social media.

Δηλώνει ότι θεωρεί τους fake followers κάτι που δεν την αφορά, αφού κάτι τέτοιο θα ήταν σαm να κοροϊδεύει τον εαυτό της. Προτιμά να χτίζει το brand της βήμα-βήμα και η μεγαλύτερή της επιθυμία είναι να μην στερέψει από δημιουργικές ιδέες.

Η ίδια θεωρεί πλέον τον εαυτό της «παιδί» των Μικρών Κυκλάδων, έχοντας κερδίσει την αγάπη των ανθρώπων σε όλα τα νησιά που έχει ζήσει. Μιλά για το μοναδικό project της, «Καράβια που δεν Φοβήθηκαν», μέσα από το οποίο κατάφερε μέσα σε 7 χρόνια να αναπαλαιώσει, με τη δική της ξεχωριστή αισθητική, 7 καΐκια σε 7 ελληνικά νησιά. Παράλληλα, αφηγείται όλη τη διαδρομή δημιουργίας του δικού της brand και e-shop «all_we_see_is_the_sea», μέσα από το οποίο έγινε γνωστή στα social media χάρη στα χαρακτηριστικά T-shirts της, που έχουν γίνει statement για όσους αγαπούν τη θάλασσα, τα νησιά και την Ελλάδα. Όπως λέει, «δεν πουλάει προϊόντα για να βγάλει χρήματα, αλλά για να γίνει γνωστό το project της».

Όσοι την γνωρίζουν, δεν διστάζουν να μιλήσουν για τη θετική επιρροή που ασκεί με τον τρόπο ζωής και την ενέργειά της, καθώς αξιοποιεί τη δύναμη των social media για να προωθήσει το έργο της, χωρίς να αποσκοπεί σε προσωπικό κέρδος. Υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει παρθενογένεση στα social media, αλλά ταυτόχρονα απογοητεύεται από την ωμή και κακή αντιγραφή, κάτι που έχει βιώσει η ίδια στο παρελθόν.

Στο επεισόδιο, η κάμερα την ακολουθεί στις τελευταίες εργασίες στο καΐκι της Αμοργού, με το οποίο ολοκληρώνεται ο κύκλος του project «Kαράβια που δεν Φοβήθηκαν», στα εγκαίνια αυτού και το γλέντι που ακολουθεί, αλλά και στη συνάντηση της με τον καπετάνιο του θρυλικού «Σκοπελίτη». Ταυτόχρονα, το επεισόδιο καταγράφει την καθημερινότητά της στο showroom της στην Πάρο. Η Χριστιάννα αποκαλύπτει τις δικές της κόκκινες γραμμές της σε σχέση με τις απαιτήσεις των υποψήφιων χορηγών, ενώ αναφέρεται στο προσωπικό της στυλ και στους σχεδιαστές που της έχουν ζητήσει να φωτογραφηθεί με τα ρούχα τους. Επιπλέον, με γνώμονα τη διαρκή ανάγκη της για εξέλιξη, συζητά για την αναβάθμιση και ανανέωση του site της, ενώ δείχνει και την iconic φωτογράφηση των αντικειμένων του e-shop της σε ένα καΐκι στις Σπέτσες.

Ένα επεισόδιο που ζωγραφίζει το πορτρέτο της Χριστιάννας με το γαλανό και το λευκό της Ελλάδας και μας ταξιδεύει νοερά στις θάλασσες του Αιγαίου αποκλειστικά μέσα από τη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+, κάνοντας εγγραφή στο antennaplus.gr με 14 ημέρες δωρεάν δοκιμή.

 


 

Σχετικά με το ΑΝΤ1+

To ANT1+ είναι η streaming πλατφόρμα του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, ο οποίος, αξιοποιώντας τη διεθνή εμπειρία και τεχνογνωσία του, επεκτείνει την παρουσία του στον χώρο των ΟΤΤ (Over The Top) υπηρεσιών, σε Ελλάδα και Κύπρο. Το ANT1+ περιλαμβάνει τα ΑΝΤ1+ Originals, τις μεγαλύτερες πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές, καθώς και ελληνικές ταινίες σε πρώτη προβολή, μια σημαντική συλλογή από δημοφιλείς ξένες σειρές σε αποκλειστική προβολή, ταινίες μεγάλων studio του εξωτερικού, πλούσιο παιδικό περιεχόμενο, ντοκιμαντέρ, Live συναυλίες, αλλά και αγαπημένες σειρές και εκπομπές του ΑΝΤ1 ΤV. Στόχος της συνδρομητικής πλατφόρμας είναι να δημιουργεί και να προσφέρει διαρκώς νέο, πρωτότυπο, ελληνικό περιεχόμενο με γνώμονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ελληνικού κοινού. Η πρόσβαση στο ΑΝΤ1+ είναι διαθέσιμη από όλες τις Smart TV, τα κινητά τηλέφωνα και tablet (Android & iOS) μέσω της εφαρμογής ΑΝ1+, καθώς και από υπολογιστή μέσα από τον ιστότοπο antennaplus.gr.

 


 

Σχετικά με την Antenna Studios

Η Antenna Studios, η εταιρεία παραγωγής και διανομής περιεχομένου του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, παράγει περισσότερες από 2.500 ώρες τηλεοπτικού προγράμματος τον χρόνο και, στο πλαίσιο της δραστηριότητάς της, περιλαμβάνεται και η «ΑΝΤ1 Σχολή Σεναρίου», η πρώτη σχολή σεναρίου στην Ελλάδα. H Antenna Studios αποτελεί βασικό πυλώνα στη δημιουργία των ΑΝΤ1+ Originals, το πρωτότυπο ελληνικό περιεχόμενο που προβάλλεται αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+, τη streaming πλατφόρμα του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Στόχος της Αntenna Studios είναι να δημιουργεί περιεχόμενο που εμπλουτίζει το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 TV με κορυφαίες σειρές και εκπομπές, ενώ έχει διανείμει διεθνώς 8.500 ώρες ελληνικών δραματικών σειρών. , Με γνώμονα την αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για υψηλής ποιότητας πρωτότυπο περιεχόμενο με ελληνικό χαρακτήρα, η Antenna Studios συνάπτει διεθνείς και εγχώριες συνεργασίες συμπαραγωγής και διανομής περιεχομένου με δημιουργούς και παράγωγους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 


Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment