Uncategorized

Το 5ο επεισόδιο της «ΖΩΗΣ» έρχεται την Παρασκευή 28/4 και μας μιλά για τη δύναμη και την αξία της οικογένειας

 

Η νέα ΑΝΤ1+ Original σειρά «ΖΩΗ» συνεχίζεται στο ΑΝΤ1+ συγκεντρώνοντας με κάθε νέο επεισόδιο θετικά σχόλια για την ερμηνεία της Μαρίας Καβογιάννη και του κορυφαίου cast που την πλαισιώνει σε κάθε αυτοτελές επεισόδιο. Οι ανθρώπινες ιστορίες κάθε επεισοδίου, σε συνδυασμό με το υποκριτικό ταλέντο των ηρώων που πρωταγωνιστούν, δημιουργούν μια δυνατή, επίκαιρη σειρά που εμπνέει όλους μας. Το πέμπτο επεισόδιο, που θα είναι διαθέσιμο στο ΑΝΤ1+ από την Παρασκευή 28/4, φέρνει στο προσκήνιο τη διαχρονική και αδιαμφισβήτητη αξία της οικογένειας και της επαφής με τις ρίζες μας.

 

Επεισόδιο 5«ΣΑΛΩΜΗ»

Η ιστορία

Σαλώμη, η Εβραία μάνα που έδωσε κρυφά το παιδί της σε μια οικογένεια Χριστιανών για να το σώσει από τους Γερμανούς. Η Σαλώμη επέζησε από το στρατόπεδο συγκέντρωσης του Μπούχενβαλντ και επέστρεψε μετά από χρόνια στην Ελλάδα, όπου έμεινε στη σκιά βλέποντας τον γιο της, και αργότερα την εγγονή της, να μεγαλώνουν χωρίς εκείνη. Δεν βρήκε ποτέ τη δύναμη να τους πει την αλήθεια. Μόνο μετά θάνατον. Μόνο τώρα, που η εγγονή της την έχει πιο πολλή ανάγκη από ποτέ. Αυτή είναι η τέταρτη αποστολή της Ζωής. Στην αποστολή αυτή, για πρώτη φορά η Ζωή θα ζητήσει και τη βοήθεια της Γιάννας, ώστε μαζί να βοηθήσουν τη Σαλώμη και τη Νίνα να προχωρήσουν.

Η Νίνα προσπαθεί να ξεκινήσει τη διαδρομή της συνέχειάς της χωρίς να γνωρίζει την αρχή της. Τις ρίζες της. Αλλά χωρίς να γνωρίζουμε τις ρίζες μας, αιωρούμαστε χωρίς θεμέλια να αναπτυχθούμε. Βρισκόμαστε στη μέση της ιστορίας μας χωρίς τα φτερά του μέλλοντος μας. Οι ρίζες είναι το σημαντικότερο όργανο του δέντρου, φροντίζουν να ανθίζει και να στέκεται όρθιο παρά τους ανέμους. Κάπως έτσι συμβαίνει και με την οικογένειά μας. Είναι οι ρίζες μας που φροντίζουν να στεκόμαστε δυνατά στα πόδια μας, να δυναμώνουμε και να εξελισσόμαστε. Είμαστε οι ρίζες μας και οι ιστορίες μας.

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Καβογιάννη, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Κώστας Φιλίππογλου, Γιάννης Σοφολόγης, Εύα Κέσσελρινγκ

Guest Starring: Λήδα Πρωτοψάλτη, Δάφνη Αλεξάντερ, Κίμων Κουρής

Co-Stars: Δήμητρα Σύρου, Ηλίας Κατέβας, Αργύρης Γκαγκάνης

Σενάριο: Δωροθέα Πασχαλίδου

Σκηνοθεσία: Δωροθέα Πασχαλίδου

Εκτέλεση Παραγωγής: Foss Productions

 


 

Σχετικά με το ΑΝΤ1+

To ANT1+ είναι η streaming πλατφόρμα του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, ο οποίος, αξιοποιώντας τη διεθνή εμπειρία και τεχνογνωσία του, επεκτείνει την παρουσία του στον χώρο των ΟΤΤ (Over The Top) υπηρεσιών, σε Ελλάδα και Κύπρο. Το ANT1+ περιλαμβάνει τα ΑΝΤ1+ Originals, τις μεγαλύτερες πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές, καθώς και ελληνικές ταινίες σε πρώτη προβολή, μια σημαντική συλλογή από δημοφιλείς ξένες σειρές σε αποκλειστική προβολή, ταινίες μεγάλων studio του εξωτερικού, μεγάλα αθλητικά γεγονότα, πλούσιο παιδικό περιεχόμενο, ντοκιμαντέρ, αλλά και αγαπημένες σειρές και εκπομπές του ΑΝΤ1 ΤV. Στόχος της συνδρομητικής πλατφόρμας είναι να δημιουργεί και να προσφέρει διαρκώς νέο, πρωτότυπο, ελληνικό περιεχόμενο με γνώμονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ελληνικού κοινού. Η πρόσβαση στο ΑΝΤ1+ είναι διαθέσιμη από Smart TV, κινητά τηλέφωνα και tablet (Android & iOS) μέσω της εφαρμογής ΑΝΤ1+, καθώς και από υπολογιστή μέσα από τον ιστότοπο antennaplus.gr.

 


Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment