Συχνές Ερωτήσεις

To ANT1+ είναι η νέα ελληνική streaming πλατφόρμα που προσφέρει πλούσιο ελληνικό και ξένο περιεχόμενο. Στο ΑΝΤ1+ έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε αποκλειστικά τα ΑΝΤ1+ Originals, υψηλής ποιότητας ελληνικές παραγωγές με την υπογραφή του ΑΝΤ1+. Επιπλέον, μπορείτε να εξερευνήσετε μια πλούσια συλλογή με ταινίες και σειρές από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, που θα τις βρείτε εδώ αποκλειστικά ή σε πρώτη προβολή, να απολαύσετε μεγάλα αθλητικά γεγονότα, αλλά και να ανακαλύψετε κλασικούς, αγαπημένους και βραβευμένους ελληνικούς και ξένους τίτλους. Με τη συνδρομή στο ΑΝΤ1+, απολαμβάνετε περιεχόμενο που εμπλουτίζεται συνεχώς, χωρίς δέσμευση συμβολαίου και διαφημίσεις.

Τα τελευταία χρόνια, η προτίμηση των καταναλωτών για υπηρεσίες streaming αυξάνεται συνεχώς σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, θέλοντας πάντα να πρωτοπορεί, δημιούργησε το ΑΝΤ1+, την πρώτη ελληνική streaming πλατφόρμα, ως απάντηση στην έλλειψη προσφοράς ποιοτικού ελληνικού περιεχομένου μέσω streaming, αλλά και ξένου περιεχόμενου επιλεγμένου για τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς.

Τα ΑΝΤ1+ Originals είναι πρωτότυπες ελληνικές σειρές παραγωγής του ΑΝΤ1+ και θα προβάλλονται αποκλειστικά στη streaming πλατφόρμα.

Η δημιουργία πρωτότυπου περιεχόμενου υψηλής ποιότητας αποτελεί παγκόσμια τάση που παρατηρείται από όλες τις κορυφαίες OTT πλατφόρμες του εξωτερικού. Οι OTT υπηρεσίες εστιάζουν στην παραγωγή σειρών και ταινιών με τοπικό χαρακτήρα, λαμβάνοντας υπόψη τα ενδιαφέροντα, αλλά και την πραγματικότητα που βιώνει η σύγχρονη κοινωνία, και ιδιαιτέρως η νέα γενιά. Έτσι, τα ΑΝΤ1+ Originals βασίστηκαν σε αυτή την ανάγκη και αποτελούν την ουσία του ΑΝΤ1+, καθώς το ΑΝΤ1+ είναι η πρώτη ελληνική streaming πλατφόρμα που έχει ως στόχο να δημιουργεί συνεχώς και να προσφέρει νέο, πρωτότυπο ελληνικό περιεχόμενο με το οποίο μπορεί να ταυτιστεί το σύγχρονο ελληνικό κοινό. Με την επιφύλαξη των συνθηκών που επιβάλλει κατά καιρούς η πανδημία, στόχος είναι να προσφέρουμε στους συνδρομητές περισσότερα από 8 ΑΝΤ1+ Originals μέσα στο 2022, ενώ επιθυμούμε να ξεπεράσουμε τα 20 το 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες και βοήθεια σχετικά με το ΑΝΤ1+, μπορείτε να συμβουλευτείτε τo Κέντρο Βοήθειας.

Για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση, επικοινωνήστε μαζί μας